Publicitat
Publicitat

Detingudes sis persones per donar positiu en el control d'alcoholèmia

Un resident espanyol de 45 anys va donar positiu amb una taxa de 2,43 l/g

El Cos de Policia ha detingut un total de tretze persones durant la darrera setmana, sis d'elles per presumptes delictes contra la seguretat del trànsit, i set per altres delictes. Concretament, un resident espanyol de 45 anys va ser detingut en donar positiu en el control d'alcoholèmia amb una taxa de 2,43 l/g. A més, altres quatre persones van superar la taxa d'alcoholèmia, i una altra va ser acusada com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat col·lectiva en refusar sotmetre's a la prova de control d'alcoholèmia.

La Policia també ha informat de la detenció d'una andorrana de 38 anys com a presumpta autora de delictes contra la llibertat, l'honor i la funció pública. La detinguda va marxar d'un bar d'Andorra la Vella sense pagar les consumicions i amb quatre ampolles de vi. Identificada i localitzada en el seu domicili, va ser arrestada. Durant el transcurs de la intervenció policial va amenaçar i insultar als agents, a més de resistir-se fortament a la intervenció.

D'altra banda, un resident portuguès de 51 anys va ser detingut el dissabte a la frontera hispano-andorrana com a autor d'un delicte major d'amenaces amb arma, delicte menor de port il·legal d'arma blanca, d'injúries lleus a agents de l'autoritat i contravenció penal d'amenaces lleus. L'interessat és objecte d'una ordre de recerca judicial amb detenció.

Durant la setmana passada la Policia també va detenir cinc persones com a presumptes autors d'un delicte contra la integritat física, tres d'ells per una baralla a la via pública a Andorra la Vella, un altre per una forta discussió i agressió conjugal a Santa Coloma, i un altre per una disputa entre tres persones a Andorra la Vella, dues de les quals havien estat parella sentimental.