Publicitat
Publicitat

Detingut per atemptar contra la llibertat sexual d'una menor

La Policia també ha detingut un pare i un fill per un presumpte delicte de maltractaments en l'àmbit domèstic

El Cos de la Policia ha detingut un total d'onze persones durant la darrera setmana, entre les quals un resident portuguès de 46 anys per un presumpte delicte contra la llibertat sexual, en què la víctima era una menor. La detenció es va produir el passat 9 de juliol a les 10.15 hores del matí. D'altra banda, el dia 6 de juliol es van detenir un pare i un fill per un presumpte delicte de maltractaments en l'àmbit domèstic. Els fets van passar a Andorra la Vella prop de les 12 de la nit, i els detinguts són un resident portuguès de 51 anys i el seu fill andorrà de 21 anys.

La Policia també ha informat de tres detencions per delictes contra la integritat física arran de diverses baralles. En concret, els detinguts són un andorrà de 41 anys que va agredir una dona provocant-li ferides a la cara i mans, i un resident espanyol de 51 anys, que va agredir una persona d'avançada edat i, en ser controlat pels agents, es va resistir i va agredir un dels policies. També es va detenir un belga no resident de 28 anys que es trobava en un fort estat d'embriaguesa quan va ser controlat a Escaldes-Engordany, i que provocar contusions en diferents parts del cos d'un dels agents que l'estava traslladant a les dependències policials.

Finalment, la Policia també ha detingut un resident portuguès de 26 anys per saltar-se una suspensió del permís de conduir i quatre persones més per conduir sota els efectes de l'alcohol.