Detingut un home per increpar diversos clients d'un bar i insultar els agents de policia

La policia deté un noi per conduir sota els efectes del cànnabis i amfetamines

La policia ha detingut a Andorra la Vella un home no resident de 34 anys, com a presumpte autor dels delictes contra la funció pública, l'honor i la llibertat. Els agents van ser requerits en un bar-restaurant de la capital, ja que una persona hi havia entrat en estat d'embriaguesa i havia increpat diversos clients, negant-se a marxar del local. A més, el detingut va tenir unes reaccions “desproporcionades” envers els agents interventors, segons el cos d'ordre, ja que els va proferir insults i amenaces.

El Cos de Policia ha procedit a la detenció de 13 persones durant aquesta darrera setmana (del 5 a l’11 de novembre). Les detencions s'han dut a terme pels presumptes delictes contra la salut pública (2), contra la seguretat del trànsit (7) i altres delictes (4).

A més, la policia ha detingut un home resident de 21 anys per conduir sota els efectes del cànnabis i amfetamines, i també com a presumpte autor del delicte de resistència greu a funcionaris de policia en l’exercici de llurs funcions, arran d’un control.

Per últim, la policia ha detingut a Encamp un home resident de 52 anys, com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit domèstic, després que els agents fossin requerits en un domicili particular per una desavinença de parella.