Publicitat
Publicitat

Detingut un jove per injuriar una agent per Internet

Aquesta detenció forma part de les tretze que s'han dut terme durant la setmana del 27 d'abril al 3 de maig

La Policia va detenir el passat dimarts a Escaldes-Engordany, un resident espanyol de 19 anys, com a presumpte autor d’injúries al Cos de Policia i a una agent en concret, publicades en una xarxa social d’Internet. Aquesta detenció forma part de les tretze que s'han dut terme durant la setmana del 27 d'abril al 3 de maig.

La Policia va detenir un jove resident espanyol per haver injuriat una agent a través de les xarxes socials. D'altra banda, el divendres la Policia va detenir a Andorra la Vella, una andorrana de 43 anys, com a presumpta autora d’amenaces, injúries, desobediència i resistència als agents durant un control de circulació en el que va ser detingut el conductor del vehicle amb què circulaven.

El dissabte, els agents van detenir a la frontera del riu Runer un espanyol no resident de 25 anys, per desobediència a una ordre d’expulsió governativa vigent, quan entrava al Principat. I l'endemà, diumenge, la Policia va detenir al Pas de la Casa, un georgià no resident de 46 anys, també per desobediència a una ordre d’expulsió governativa vigent, en ser controlat per un presumpte furt de mercaderia en un comerç de la vila.

Pel que fa als delictes contra la salut pública, la Policia va detenir el dijous a Arinsal, un resident colombià de 19 anys, amb 0,9 grams de cocaïna dins un vehicle, en un aparcament. El divendres, els agents van detenir a la frontera de Porta, una espanyola no resident de 34 anys, en possessió d'1 gram de cocaïna, 1,9 grams d’haixix i 1,9 grams de marihuana, quan es disposava a entrar al Principat. I el dissabte, els agents van detenir a la frontera del riu Runer, un brasiler no resident de 27 anys, en possessió de 0,3 grams de cocaïna, quan es disposava a entrar al Principat.

La setmana del 27 d'abril al 3 de maig també es va tancar amb la detenció de sis persones per conduir superant els límits d'alcoholèmia permesos. El dimecres es va detenir un resident espanyol de 42 anys, amb una taxa d'1,09 g/l. El divendres es va detenir un andorrà de 44 anys, amb una taxa d’alcohol d'1,21 g/l. El dissabte, la Policia va detenir un resident espanyol de 54 anys, amb una taxa d'1,53 g/l; i un resident cubà de 35 anys, amb una taxa d’alcohol de 2,20 g/l., després de tenir un accident de circulació amb danys materials a Andorra la Vella.

Finalment, els agents van detenir aquest diumenge un andorrà de 54 anys, amb una taxa d’alcohol d'1,36 g/l, i una andorrana de 36 anys, amb una taxa d’alcohol de 2,12 g/l., després de tenir un accident de circulació amb danys materials a Andorra la Vella.