Detingut per provocar danys en un bar on no li volen servir més alcohol

Dos joves són arrestats per ocupar un xalet a Andorra la Vella

El fet que es neguessin a servir-li més begudes alcohòliques en un bar d'un hotel del Serrat va acabar dissabte de la setmana passada amb un incident que va provocar la detenció d'un home resident de 45 anys, com a presumpte autor d'un delicte de danys. Tal com informa la policia, l'home es trobava en aquest establiment i quan se'l va informar que no li servirien més begudes alcohòliques, ja que presentava símptomes d'embriaguesa, hauria començat a trencar divers mobiliari com un centre floral, dos gerros i una palmera, tot valorat en 992 euros. Els agents desplaçats al lloc dels fets el van detenir per aquests danys.

Aquesta és una de les dinou detencions efectuades per al policia al llarg de la setmana passada i entre les quals cal destacar, també, la de dos joves residents de 19 i 20 anys, i el posterior control d'un menor de 15, com a presumptes autors d'un delicte de violació de domicili i un delicte contra el patrimoni. Els fets van tenir lloc dimarts a Andorra la Vella i als joves se'ls acusa d'haver fet ús i ocupar il·legalment un xalet de segona residència d'uns residents.

Dimecres van ser detinguts una dona i un home no residents de 27 i 30 anys, respectivament, com a presumptes autors d'un delicte de maltractaments en l'àmbit domèstic. Les dues persones s'haurien agredit mútuament després d'una discussió de parella.

Altres dues persones van ser arrestades per possessió de dos i 0,6 grams de cocaïna, respectivament, i altres onze per donar positiu als controls d'alcoholèmia. Set d'aquestes detencions van ser efectuades en el marc de la campanya que està fent la policia i cal destacar que el positiu més elevat el va donar un home de 49 anys, 2,56 grams d'alcohol per litre de sang, que va ser detingut en un control rutinari.

Les detencions es completen amb la de l'home implicat en l'accident mortal de dilluns a la Massana.