Publicitat
Publicitat

Detinguts a Osca un andorrà i un resident amb 10.000 paquets de tabac de contraban

La mercaderia, procedent d'Andorra, està valorada en 46.600 euros

Dues persones van ser detingudes dissabte passat en el marc d'una operació conjunta entre la Guàrdia Civil i l'Agència Tributària, per un suposat delicte de contraban. Es tracta d'un espanyol de 66 anys d'edat resident a Andorra i d'un andorrà de 46 anys, els quals van ser intervinguts juntament amb els seus vehicles a l'alçada del quilòmetre 115 de l'AP-2, a Fraga (Osca). Portaven 10.000 paquets de tabac ros procedents d'Andorra, valorats en 45.600 euros.

Segons informa la Guàrdia Civil la intervenció es va fer a les 7 del matí durant un servei fiscal a la zona del peatge de l'AP-2 a Soses. Duran aquest servei els agents van localitzar dos vehicles sospitosos que circulaven per la via, motiu pel qual els van començar a seguir de manera discreta.

Va ser llavors quan un dels dos vehicles va abandonar l'autopista. Poc després va ser interceptat pels agents per a la seva identificació. A dins d'aquest vehicle, conduït pel resident espanyol, s'hi van trobar els 10.000 paquets de diverses marques valorats en 45.600 euros.

Pel que fa al vehicle que conduia l'andorrà, va ser interceptat posteriorment en una àrea de servei. Els agents sospitaven que la seva missió era avisar al primer de la possible presència de la força de la policia.

Els detinguts, els seus vehicles i el tabac decomissat han passat a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de Guardia, de Fraga.