Publicitat
Publicitat

Detinguts un andorrà i un resident per violència domèstica

D'entre les 13 detencions de la setmana passada, també destaca la dels dos homes no residents, que van ser interceptats després d'una espectacular persecució policial a la via pública, el passat divendres 

Dos homes van ser detinguts la setmana passada després de veure's relacionats amb casos de violència domèstica. Es tracta d'un resident portuguès, de 41 anys, que presumptament va amenaçar de mort la seva parella el passat 15 d'agost a la nit a la Massana. L'altre home és un andorrà de 23 anys, que el passat 16 d'agost hauria agredit físicament la seva parella.

Aquestes dues detencions s'emmarquen en el balanç policial d'actuacions durant la setmana passada, del 15 al 21 d'agost. En total han estat tretze persones implicades. D'entre aquestes detencions, també destaca la dels dos homes, un ucraïnès de 26 anys i un espanyol de 36, cap dels dos residents al Principat, que van ser interceptats després d'una espectacular persecució policial a la via pública, el passat divendres 19 d'agost. Estan acusats de conducció temerària i desobediència un, així com de desobediència, resistència i injúries vers els agents de la Policia, l'altre. Tal com ja va publicar l'ARA Andorra, haurien furtat uns cartrons de tabac a una benzinera de Santa Coloma. Després van fugir del control policial a la vila de Sant Julià de Lòria a gran velocitat amb un vehicle turisme, "posant en perill la circulació de vehicles i persones per la via pública", ha manifestat la Policia. Finalment van ser aturats i detinguts prop de Fontaneda.

A més, també el 19 d'agost però en aquest cas a les quatre de la matinada a Andorra la Vella, van ser detinguts un paraguaià de 27 anys, un rus de 26 anys i un dominicà de 19, tots tres residents, com a presumptes autors d'una agressió física. Els fets van ocórrer al carrer després d'una discussió prèvia entre les dues parts en sortir d'un local nocturn.

Finalment, i pel que fa a la resta de detencions, totes estan relacionades amb la conducció sota els efectes de l'alcohol. El 19 d'agost la Policia va interceptar un andorrà de 23 anys que conduïa amb una taxa d'1,40 g/l a la sang, després de tenir un accident amb danys materials a la capital. L'endemà, al migdia, els agents van detenir un andorrà de 24 anys que conduïa amb una taxa de 3,09 g/l. Minuts abans, havia patit un accident de circulació a Arinsal en què va resultar ferit lleu, tal com ja informar l'ARA Andorra.