Publicitat
Publicitat

La Diada Esportiva de la Gent Gran de la Seu i Andorra es farà enguany a Ordino

Les persones interessades es poden inscriure fins al 2 de maig

Fins el 2 de maig es poden fer les inscripcions per participar en la Diada Esportiva de la Gent Gran la Seu d'Urgell-Andorra 2017, que enguany tindrà lloc el dijous 11 de maig al Centre de Tecnificació Esportiva d’Ordino. Com cada any es farà un dinar de germanor, en aquesta ocasió a l'hotel Coma.

L'acte inaugural de la diada s'iniciarà a dos quarts de deu del matí a càrrec de les autoritats urgellenques i andorranes. La jornada seguirà a les deu del matí amb una exhibició de gimnàstica de manteniment a càrrec dels padrins participants en la diada. Les persones que hi vulguin participar ho podran fer amb el seu monitor habitual. Tot seguit, hi haurà un esmorzar per a tots els participants a la jornada esportiva.

Com cada any, la diada també ofereix als padrins la possibilitat de participar en diverses activitats físiques. Enguany les propostes són un circuit multiesportiu, ioga i marxa nòrdica.

Els participants de la diada esportiva es podran apuntar a l’exhibició de gimnàstica de manteniment i, si així ho desitgen, a una de les activitats esportives del bloc 1 i a una de les del bloc 2. A la tarda hi haurà també una nova activitat on també s’hi podran apuntar.

Com cada any s'ha organitzat un dinar de germanor que tindrà lloc a les dues del migdia a l’hotel Coma d’Ordino. Les persones que hi vulguin assistir caldrà que facin la seva inscripció i pagament (13,50 euros) al Consorci d'Atenció a les Persones de l'Alt Urgell, situat a la primera planta del centre cívic El Passeig de la Seu d'Urgell. La data límit per inscriure’s és el dia 5 de maig. L’autocar per pujar a Andorra és gratuït.

Després de dinar, a les quatre de la tarda, hi haurà una classe de salsa-zumba. La Diada Esportiva de la Gent Gran la Seu-Andorra 2017 es clourà a les cinc de la tarda.