Publicitat
Publicitat

Doppelmayr construirà sis noves línies a Bolívia amb la participació de professionals andorrans

Entre les principals responsabilitats dels experts andorrans hi ha la gestió de qualitat mediambiental i de seguretat, així com el suport tècnic de la construcció d’aquesta obra

L’empresa Doppelmayr construirà sis noves línies de transport urbà per cable a la capital de Bolívia, La Paz, on el març de 2013 ja va començar a construir el que és actualment el telefèric més gran del món. En total la xarxa de transport d’aquesta ciutat comptarà amb nou corredors, tres dels quals ja estan en funcionament. Un cop acabades les sis noves línies adjudicades en aquesta segona fase, el telefèric s’ampliarà amb 20 quilòmetres més de recorregut –actualment les tres línies en funcionament cobreixen un itinerari de 10 quilòmetres- i 23 estacions. En conjunt, la capital boliviana comptarà amb una xarxa de transport urbà que unirà tots els barris de la ciutat a través de 30 quilòmetres de recorregut i un total de 905 cabines amb capacitat per a 10 passatgers cadascuna.

Els treballs, que s’allargaran fins al 2019, compten amb el suport d’un equip de professionals de Doppelmayr Andorra. Entre les principals responsabilitats dels experts andorrans hi ha la gestió de qualitat mediambiental i de seguretat, així com el suport tècnic de la construcció d’aquesta obra. El director general de Doppelmayr Andorra, Julien Croses, ha explicat que "l’ampliació del projecte respon a la feina ben feta, cosa que ha permès que les autoritats del transport a Bolívia ens renovin la confiança per seguir construint aquest telefèric". Croses s’ha mostrat satisfet amb el seu equip i ha afegit que "exportar el nostre 'know how' més enllà d’Andorra ens consolida com a empresa".