Publicitat
Publicitat

Dos detinguts per una baralla a la Festa Major de Sant Julià

Altres vuit detencions van ser de persones que van donar positius als controls d'alcoholèmia

La Policia va detenir el passat dissabte dos joves andorrans de 20 i 18 anys després d'haver participat en una baralla que va tenir lloc a la Festa Major de Sant Julià de Lòria. L'arrest es va produir a les sis de la matinada, tal com informa la Policia, i els dos joves estan acusats d'un delicte contra la integritat física, i és que segons les dades facilitades, ambdós van ser "part activa" de la batussa que es va registrar en el marc de la festa.

Aquestes són dues de les tretze detencions que es van registrar la setmana passada i a les quals cal afegit, també, el de dos brasilers residents a Santa Coloma, de 21 i 18 anys, com a presumptes autors d'un delicte contra la integritat física en l'àmbit domèstic, es tracta d'una agressió entre germans per desavinences.

Altra de les detencions és la d'un portuguès resident de 28 anys, que va ser controlat dissabte a Sant Julià de Lòria en possessió d'una petit quantitat de cocaïna (0,7 grams).

Altres vuit arrestos van ser de conductors que conduïen sota els efectes de l'alcohol. Les persones detingudes han donat positius que van entre els 0,84 grams d'alcohol per litre de sang als 2,01 i cal destacar, també, que un d'aquests conductors, un home andorrà de 28 anys i que va tenir un resultat de 0,80, va ser controlat, també, amb una petita porció de cocaïna, concretament 0,9 grams. Una altra dada que destaca la Policia és que tots aquests positius han estat controlats en el marc de la campanya que s'està duent a terme aquest estiu.