Publicitat
Publicitat

Dos detinguts per un delicte de contraban de tabac procedent d'Andorra

La Guàrdia Civil confisca 20.000 paquets de diverses marques per valor de 83.700 euros

Un operatiu conjunt de la Guàrdia Civil i Vigilància Duanera ha acabat amb la detenció de dues persones, una d'elles de nacionalitat andorrana, per un delicte de contraban de tabac procedent d'Andorra. Els agents de seguretat van sorprendre els contrabandistes el 5 d'octubre a Tarragona amb 20.000 paquets de tabac de diverses marques, per valor de 83.700 euros.

L'operació policial va començar a finals d'estiu, en sospitar de dues persones que podien estar dedicant-se al contraban de tabac. Després d'una laboriosa investigació, els dos sospitosos, J.R.J., de 61 anys i nacionalitat andorrana, i A.A.H., de 39 anys i nacionalitat espanyola, van ser detinguts el dia 5 d'octubre a Tarragona per agents del cos, just en el moment en què entraven amb dos vehicles a dos garatges diferents. A un dels cotxes s'hi van localitzar 2.000 paquets, mentre que a dins del garatge n'hi havia 8.000 més d'emmagatzemats. A l'altre garatge s'hi van trobar fins a 10.000 paquets més, 8.000 amagats en el doble fons d'un cotxe.     

Segons informa el ministeri de l'Interior espanyol, amb aquestes detencions s'ha aconseguit desmantellar l'estructura d'un grup criminal de mitjana escala, dedicat al contraban de tabac procedent d'Andorra. L'actuació conjunta de la Guàrdia Civil i Vigilància Duanera ha permès detenir els autors del contraban, a més de descobrir el lloc on amagaven el tabac i els vehicles que utilitzaven per transportar-lo. 

Etiquetes