Dos detinguts per robar en quatre xalets durant el cap de setmana

Els presumptes lladres, dos homes no residents de 25 i 34 anys, entraven als domicilis aprofitant l'absència dels seus propietaris

La policia va detenir, la matinada de diumenge, dos homes no residents de 25 i 34 anys com a presumptes autors de quatre furts amb força en xalets d'Andorra la Vella i l'Aldosa de la Massana que haurien comès durant el cap de setmana. Els lladres aprofitaven l'absència dels propietaris per accedir a l'interior dels domicilis forçant portes o finestres, i s'haurien emportat joies, rellotges i diners, el valor dels quals està encara per determinar. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

La policia va detenir els dos homes després que els propietaris d'un xalet de la capital denunciessin que els havien forçat la porta de la terrassa i robat diverses joies i rellotges. La patrulla va localitzar els presumptes lladres a l'interior d'un turisme estacionat a la proximitat de la zona afectada.

Segons la investigació preliminar, els dos detinguts estan relacionats amb quatre furts amb força que haurien comès durant aquest cap de setmana a Andorra la Vella i a l'Aldosa de la Massana. Tots els perjudicats han cursat les corresponents denúncies, però el valor del botí roman encara per determinar. La policia ha indicat que la investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

D'altra banda, durant la darrera setmana la policia ha dut a terme tretze detencions més. Una d'elles està relacionada amb una important operació contra el tràfic de droga que es remunta a l'any 2008, en la qual es van detenir setze persones. En un control rutinari a la frontera del Riu Runer, es va controlar un no resident de 41 anys amb una ordre de recerca policial amb detenció emesa l'any 2008 en el marc d'aquesta operació, que va permetre el decomís d'una de les quantitats més elevades d'haixix mai fetes a Andorra.

També s'ha detingut un noi de 22 anys per agredir físicament i psíquicament la seva exparella i saltar-se l'ordre d'allunyament que tenia imposada, així com un altre noi de 23 anys per una violació de domicili. A més, s'ha detingut un altre jove de 22 anys per haver-ne agredit un de 17 en un local d'oci d'Andorra la Vella, i un no resident de 42 anys per sostreure tabac i identificar-se amb una identitat falsa al Pas de la Casa. Finalment, durant la darrera setmana també s'han detingut set conductors per superar la taxa d'alcoholèmia permesa.

Etiquetes