Dos ferits lleus per inhalació de fum en un incendi a Encamp

Els bombers han hagut de sufocar les flames que s'han originat en la cuina d'un pis de l'avinguda François Mitterrand i han evacuat tot l'edifici

Fins a tres dotacions del Cos de Bombers s'han hagut de desplaçar a Encamp aquesta tarda després de rebre un avís per foc en un bloc de pisos de l'avinguda François Mitterrand. Les flames que s'han generat han provocat que s'hagin hagut d'atendre a dues persones amb afectacions lleus a conseqüència de la inhalació de fum.

Tot apunta que el foc s'hauria originat en una cuina del cinquè pis i gràcies als agents de circulació i a la policia que es trobava a la zona s'ha pogut desallotjar ràpidament tot l'edifici. Des dels bombers s'ha informat que l'habitatge afectat s'ha cremat totalment. Així, està previst que els veïns retornin a les seves llars aquesta nit, excepte els propietaris del pis afectat.

Des del cos també s'ha assenyalat que les tasques d'extinció no han estat fàcils, ja que al pis hi havia una gran quantitat d'objectes que han complicat la situació. Tot i això, els bombers han finalitzat la seva feina amb èxit.