Dos menors ferits en un accident al túnel del Pont Pla

El sinistre ha obligat a tallar el carril en sentit la Massana, la qual cosa ha dificultat encara més el trànsit en una jornada amb retencions quilomètriques per accedir al país

Un menor de cinc anys i un nadó que viatjaven en un vehicle Mercedes-Benz amb matrícula espanyola han resultat ferits en un accident que ha tingut lloc pels volts de dos quarts d’una del migdia a l’interior del túnel del Pont Pla. El sinistre s’ha produït quan el Mercedes-Benz i una furgoneta Renault Trafic amb plaques andorranes han col·lidit entre ells.

Arran de l’accident el carril del túnel en sentit la Massana ha hagut de ser tallat durant aproximadament mitja hora, un fet que ha contribuït a dificultar encara més la circulació que ha estat força complicada durant la jornada, arran el gran volum de persones que estan arribant al país pel pont de Tots Sants. D'aquesta manera, durant el matí s’han registrat fins a vuit quilòmetres de retencions a l'N-145 i dos a l'N-260 en direcció a Andorra i fins a quatre quilòmetres a l’entrada de Sant Julià de Lòria. Cap al migdia ja s’havia normalitzat la circulació en sentit entrada a Andorra, tot i que cap a les cinc de la tarda ja han començat els problemes en sentit sortida per la frontera del riu Runer.