Publicitat
Publicitat

Encamp es bolca amb la 'Purito'

La plaça dels Arínsols ha estat l'escenari escollit per celebrar una exhibició de bicicletes, que ha comptat amb la presència d'uns 200 espectadors

Després de decidir allargar dos dies per davant, del 13 al 16 d'agost, la Festa Major d'Encamp d'enguany per fer-la coincidir amb la 'Purito' 2016, aquest diumenge la parròquia encampadana ha ofert tot tipus d'activitats complementàries a la cursa per tal d'aprofitar l'arribada dels ciclistes i els seus respectius acompanyants. A més, per tal de facilitar l'accés fins al punt d'arribada de la 'Purito', ubicada als Cortals d'Encamp, durant tot el dia el servei del Funicamp ha estat gratuït.

Pel que fa a les activitats programades, a banda del Junglepark matí i tarda, també s'ha celebrat, en el marc de la Fira de la Bicicleta, que després d'una primera jornada a Sant Julià aquest diumenge s'ha traslladat fins a Encamp, un espectacle de bicicletes d'exhibició a la plaça dels Arínsols. Els ciclistes participants en l'exhibició han ofert tot tipus de salts i trucs que han arrencat els aplaudiments dels gairebé 200 espectadors que s'han donat cita a la plaça dels Arínsols.

Tot i que de cara a aquest dilluns el plat fort de la jornada de Festa Major serà el tradicional Crash Car que se celebra a Grau Roig, el món de la bicicleta novament estarà present gràcies a la disputa del campionat d'Andorra de ciclisme infantil, que tindrà lloc al Prat Gran.