Encamp obrirà les escoles bressol comunals el 25 de maig

El comú preveu que entre les dues llars s'incorporin nou infants

El comú d'Encamp reobrirà les dues llars d'infants comunals, Els Esquirolets d'Encamp i Els Marrecs del Pas de la Casa, a partir del dilluns 25 de maig seguint el protocol acordat entre el Govern, els comuns i els representants de les llars. Així, aquest protocol té per objectiu l'obertura ordenada i progressiva de les llars d'infants minimitzant el risc de transmissió del virus. Segons informa el comú en un comunicat, a partir del dilluns 25 s'incorporaran els majors d'un any i per cada quatre infants hi haurà dues educadores a l'aula. Quant als germans, sempre formaran part del mateix grup, compartint espai i educadores. En aquests moments està previst que s'incorporin nou infants entre les dues escoles.

Pel que fa a l'horari, a l'escola bressol d' Encamp serà de dilluns a divendres de 8 a 18 hores i a la del Pas de la Casa serà de 8:30 a 19 hores. A més, en els dos centres hi haurà servei de menjador. Tal com indiquen des del comú, a partir del 2 de juny es tornaran a revisar els horaris.

D'altra banda, des del comú s'ha facilitat equips de protecció individual per a totes les educadores de les llars, així com un protocol de neteja de la roba, les aules i material educatiu i de joc. En aquest sentit, ja s'ha realitzat una desinfecció en profunditat a les instal·lacions de les dues escoles bressol i es farà arribar a les famílies les mesures i les instruccions que caldrà seguir a partir de la reobertura. Finalment, la cònsol major d'Encamp, Laura Mas, ha volgut destacar l'esforç de tots els treballadors de les escoles bressol i ha volgut agrair a les famílies la seva col·laboració.