Els Encants, en liquidació

La que es fa aquesta setmana podria ser la darrera edició del mercat de productes de segona mà que l'Unicef fa en aquest format

Els Encants de l’Unicef tornen aquests dies en la que podria ser la seva darrera edició en el format actual. La voluntat amb la qual l’ONG ha convocat aquest nou mercat és per liquidar tots els objectes que no han pogut vendre i també d’altres donacions que estan rebent aquests dies. Donat que no tenen cap magatzem per poder guardar els objectes i que és possible que no es torni a fer una convocatòria dels Encants com les que s’han fet els darrers dotze anys, la voluntat, tal com explica la directora de l’Unicef Andorra, Marta Alberch, és “liquidar el major nombre possible d’objectes” i, per això, s’ofereixen descomptes importants.

“Els Encants tradicionals no funcionen tan bé com a l’inici”, explica Alberch, afegint que ara hi ha cada vegada més botigues que es dediquen a oferir objectes de segona mà a bon preu. A més, recorda que hi ha fins i tot aplicacions que permeten que els particulars puguin vendre allò que ja no fan servir. També hi ha hagut canvis en els donatius que reben. Per tot això, ara treballen per repensar l’acció que faran de cara al Nadal i que serveixi per reemplaçar els Encants.

Aquells que es vulguin acomiadar d’aquesta proposta tindran tota aquesta setmana per adquirir objectes (mobles, articles de decoració, roba, complements, etcètera) al carrer de la Sardana 26 d'Andorra la Vella entre les 11 i les 14 hores i de les 17 a les 20 hores, fins al divendres. Els fons aniran destinats al projecte que l’ONG finança a la República del Congo. En cas que els objectes disponibles no es liquidin, des de l’Unicef es farà donació a altres entitats, com Càritas i Carisma.