Publicitat
Publicitat

Enxampen dos presumptes contrabandistes amb 37.500 paquets de tabac en una masia al Garraf

Els detinguts passaven el tabac per la duana andorrana amb vehicles amb els vidres tintats

Agents de l'Agència Tributària espanyola han confiscat un total de 37.500 paquets de tabac de contraban procedent d'Andorra en una masia d'Olivell (Garraf) i han detingut els dos presumptes contrabandistes. Segons informa l'Agència EFE, el tabac era de la marca 'Austin Red', estava valorat en més de 144.000 euros i va ser confiscat la matinada del 13 de maig.

L'operació es va iniciar amb la investigació d'una persona que feia contraban amb tabac procedent d'Andorra. Els funcionaris de Vigilància Duanera de l'Agència Tributària van aconseguir localitzar la masia que utilitzava per emmagatzemar el tabac, i després de seguir-lo el van sorprendre 'in fraganti' al seu interior, on va ser detingut juntament amb una altra persona.

Els agents van trobar 37.500 paquets de tabac i també van intervenir una furgoneta Mercedes Viano i un Audi Q7, vehicles que havien estat condicionats enfosquint els vidres per poder transportar, segons l'Agència Tributària, fins a 30 caixes de tabac per vehicle en cada enviament sense ser vistes.

Segons l'Agència Tributària, es tracta d'un carregament important poc habitual en contrabandistes de tabac procedent d'Andorra, que solen tenir poc tabac emmagatzemat per evitar ser imputats per delicte.