Escaldes-Engordany i Andorra la Vella surten al carrer a viure el Carnaval

Quatre-centes persones i dotze comparses participen a la rua conjunta de les dues parròquies

Un total de dotze comparses procedents de tot el Principat han participat, aquest dissabte, a una nova edició de la rua de Carnaval que organitzen conjuntament els comuns d' Escaldes-Engordany i Andorra la Vella. Un total aproximat de quatre-centes persones han participat en una activitat que ha fet que el carrer surtís al carrer, aprofitant les bones temperatures, per seguir la desfilada.

Les disfresses han estat variades. Des de el Mamma Mia de la comparsa Disco & Family, passant pel Carnaval de Venècia de la Tribu Catxonda, els Anys 50 de Pink Ladies, Michael Jacson de les Mikeles Jackson, Àfrica de Àfrica Present, Animació de Guatxifris, Tois dels Tois de Bollycao, Salvem la terra de Salvem la Terra, els Punks de Punky, Disney de Disney Laurèdia, el grup de batucada la Lauredialia, a més de la comparsa del Comú d'Escaldes-Engordany. Totes amb un denominador comú: les ganes de gaudir de la festa.

La sortida des de la plaça del davant del comú d'Escaldes-Engordany s'ha produït una mica més tard de les sis de la tarda i han recorregut part de la zona baixa d'Escaldes-Engordany fins a arribar a la zona del Vivand per seguir per l'avinguda Carlemany, l'avinguda Meritxell fins arribar a la plaça del poble on s'ha portat a terme el concurs de coreografies. Durant tot el recorregut els costats estaven plens de públic que seguien, molts disfressats, el pas de la comitiva festiva. La música es feia notar, i el ball, també. L'expectació era molt gran per a totes les comparses, però cal dir que les Mikeles Jackson han estat les que més admiració han tingut. I és que les diferents coreografies, de la comparsa formada pel grup de zumba del Serradells han agradat molt i han causat una gran impressió.

Des de l'organització han valorat la rua com un "nou èxit, ja que hem tingut molta gent hem vist moltes cares de felicitat, tant de la gent que participava com del públic". De la mateixa manera, la festa del Carnaval segueix a ambdues parròquies, però tothom destaca que "cal veure la festa amb seny i precaució".