Escaldes-Engordany fixa de manera definitiva l'horari actual de les instal·lacions esportives

Després que hagi finalitzat la prova pilota s'ha decidit mantenir l'hora d'obertura a les 6.30 hores

El comú d'Escaldes-Engordany ha fixat de manera definitiva l'horari d'obertura de les instal·lacions esportives (les piscines i el gimnàs comunal) a les 6.30 hores després que hagi finalitzat la prova pilot que es va iniciar el 5 de març. La prova es va dur a terme arran d'una demanda d'una vintena d'usuaris que demanaven avançar en mitja hora l'obertura del complex i, en veure l'èxit d'assistència, el comú ha decidit mantenir aquesta mesura. L'hora de tancament no varia i continuarà sent a les 22 hores.  

Segons han informat fonts comunals, l'assistència a primera hora del matí se situa al voltant d'una trentena de persones, que assisteixen al complex per fer esport tot just abans d'iniciar la rutina diària. 

Les instal·lacions es van inaugurar el 7 de gener, després de catorze mesos d'obres i una inversió que ronda els 2 milions d'euros. La despesa, però, va permetre fer un canvi radical a l'espai i l'equipament esportiu amb l'objectiu d'augmentar l'eficiència energètica reduint-ne el consum i millorant l'oferta i la qualitat del servei.