Publicitat
Publicitat

Escaldes fregarà la plena ocupació durant la 5a edició de Vivand

Des del Comú s'ha confirmat que les xifres d'ocupació hotelera per aquest cap de setmana són del 95%

La consellera de Cultura i Circulació del Comú d'Escaldes-Engordany, Núria Barquín, ha presentat, aquest dimarts a la tarda, la 5a edició Vivand, esdeveniment organitzat pel Comú de la parròquia amb la col·laboració dels agents econòmics de l'avinguda i de la Cambra de Comerç i que tindrà lloc aquest dissabte 10 d'octubre coincidint amb el pont de la Hispanitat. En aquest sentit, Barquín ha assegurat que "esperem repetir l'èxit de les edicions anteriors" i fent referència a les previsions d'arribada de turistes a conseqüència del pont de la Hispanitat, la consellera ha recalcat que "les dades d'ocupació hotelera que tenim a la parròquia són del 95% i això demostra que serà un cap de setmana amb molts visitants". Amb el nom de 'London Go', la temàtica d'enguany girarà entorn del Londres dels anys seixanta amb un seguit d'activitats i accions de dinamització, d'acord amb la demanda del sector comercial, que s'allargaran durant tot el dia, de deu del matí a deu de la nit.

Un autobús de dos pisos reconvertit en el 'bus lounge', exposicions dels models de Mini, un mercat Camdem en miniatura, cabines de telèfons tradicionals, 'photo calls, i un saló de té, entre d'altres. Aquestes seran algunes de les propostes que aquest dissabte es podran trobar des de l'entrada del vial de la Unió fins a la plaça Santa Anna durant la celebració de la 5a edició de Vivand, que enguany, amb el nom de 'London Go', està orientada a la recreació del Londres dels anys seixanta.

Pel que fa a les activitats més destacades, Barquín ha precisat que a causa de l'èxit que va tenir durant la primera Nit Vivand, enguany es comptarà novament amb la passarel·la de perruqueria. A més, en l'àmbit musical, la consellera ha destacat les diverses actuacions en directe que realitzaran durant tot el dia la formació de tribut dels The Beatles, 'The Other Beatle's'. Quant a l'activitat comercial, després de la bona acceptació del passat mes de maig, el Comú donarà la possibilitat d'organitzar punts de venda a l'exterior del comerç, sempre tenint present que els comerços hauran de decorar els punts d'acord amb la temàtica de 'London Go'.

A la plaça Coprínceps també s'hi col·locaran les tres vitrines, el contingut de les quals se sortejarà com en les edicions anteriors. Així, per cada 30 euros de compra en comerços i restaurants de Vivand es lliurarà una butlleta per participar en el sorteig del contingut d'una de les tres vitrines valorades en més de 2.000 euros. El sorteig serà presencial i s'efectuarà a les 22.15 hores.