Publicitat
Publicitat

Escaldes obre la convocatòria per elegir el pubillatge

Els candidats tenen temps fins al 30 de març per inscriure's i l'acte d'elecció se celebrarà la nit de l'1 abril al Comú

La Unió Pro-Turisme d’Escaldes-Engordany (UPTEE) vol procedir, un any més, a l’elecció del pubillatge de la parròquia i ha obert la convocatòria per als candidats i candidates, que hauran d’omplir una butlleta d’inscripció, que podran trobar a l’Oficina de Turisme del Comú d’Escaldes-Engordany o a la Seu Social de la UPTEE, abans del 30 de març, segons informa en un comunicat l'associació. En aquesta butlleta s’haurà d’adjuntar una fotocòpia del passaport i una fotografia recent. 

Els interessants hauran de parlar i escriure el català i ser residents a la parròquia. A més, per optar a pubilla, hereu, pubilleta i hereuet s'ha de tenir la nacionalitat andorrana, mentre que per optar a dama d'honor no cal. Per a pubilla, dama i hereu, l'edat ha d'estar compresa entre 16 i 25 anys; i per a pubilleta i hereuet, entre els 7 i els 10. L’acte de l'elecció se celebrarà el proper 1 d’abril a les 23 hores a la sala d’actes del Comú d’Escaldes.