Publicitat
Publicitat

Escaldes torna a tallar l'aigua per problemes a la captació

Els nivells de terbolesa de la captació del riu Madriu no són aptes per al consum humà

La Companyia d’Aigües Potables d’Escaldes-Engordany (CAPESA) ha efectuat un nou tall en el subministrament de l’aigua. Segons han informat des del Comú, la tempesta del passat 21 de juliol i les pluges d'aquest dijous han provocat l’enterboliment de l’aigua a la captació del riu Madriu i els nivells de terbolesa no són aptes per al consum humà.

El subministrament d’aigua es reprendrà una vegada els nivells de qualitat tornin a ser aptes.

El president de CAPESA, Eduard López, ha explicat a l'ANA que el nivell de terbolesa "és molt important" i que a les 16.30 hores s'han vist obligats a tallar l'aigua. Tot i això, com que els dipòsits estaven molt plens s'ha pogut anar utilitzant aquesta aigua fins a les 19.30 hores, quan s'ha esgotat. Segons López, "la bona notícia en aquesta ocasió és que la central està neta".

Actualment, hi ha aigua a les zones de Can Noguer, la Plana, Rocacorba i Can Diumenge, i està previst que n'hi hagi fins les 9 del matí d'aquest divendres. Els tècnics de CAPESA treballen a hores d'ara per intentar trobar una solució i contestar les demandes que van arribant.

López ha assegurat que a primera hora del divendres es tornaran a realitzar anàlisis per determinar el nivell de terbolesa i quan els resultats siguin positius s'emplenaran de nou els dipòsits.