Publicitat
Publicitat

Esgotades les entrades gratuïtes destinades als residents per a l'estrena de Storia

Les reserves per als usuaris registrats al web visitandorra.com s'han obert aquest dimecres i les 750 places de peu per a persones del país del primer dia s'han exhaurit en menys de 24 hores

Des d'aquest dimecres els usuaris que ja s'havien registrat al web visitandorra.com per rebre les ofertes i estar al dia de les novetats de l'espectacle del Cirque du Soleil poden fer les seves reserves. En menys de 24 hores s'han esgotat el 30% de les 2.500 places de peu disponibles per a l'estrena de Scalada Storia del 4 de juliol, destinades als andorrans i residents. A banda d'aquestes 750 entrades encara en queden per als que facin la reserva des d'un altre país per a l'estrena i per a la resta de sessions.

Així mateix, es poden adquirir paquets d'entrades i nits d'hotel que permeten disposar de seient i, com han recordat des d'Andorra Turisme, més endavant es poden desbloquejar entrades gratuïtes de persones que no executen la compra i es podran tornar a posar a la venda.

El nou espectacle del Cirque du Soleil, Scalada Storia, aterrarà a Andorra el 4 de juliol i s'hi estarà fins a l'1 d'agost.