Publicitat
Publicitat

"Espectacular" estrena d'Storia

La sensació ha estat molt bona, els espectadors s'han mostrat molt satisfets durant l'hora de durada de l'espectacle

Gairebé 5.000 persones s'han aplegat aquest dissabte a la nit al Parc Central per gaudir de l'estrena d''Scalada Storia', l'espectacle que el Cirque du Soleil ha creat en exclusiva per a Andorra. Al voltant de 30 artistes han passat per l'escenari per oferir tot tipus d'actuacions que han encisat el públic.

"Espectacular", "ens ha agradat molt", o "ha valgut la pena venir", són algunes de les frases que es sentien a la sortida de l'estrena d''Scalada Storia', creat per Stephane Boko exclusivament per a Andorra. Gent procedent de diferents punts del món, fins i tot una parella de Letònia, ha pogut gaudir d'un espectacle "molt modern", segons el mateix director. L'estrena de la nova edició del circ a Andorra no ha decebut ningú, i així ho ha demostrat, en cadascuna de les funcions, el públic que ha omplert el recinte.

Aquesta ha estat la primera funció, però cal recordar que aquest any s'ha augmentat el nombre de sessions i encara queden altres vint oportunitats per poder gaudir d''Storia'.

Camp: "Fins ara, els números de major risc"

El ministre de Turisme i Comerç, Francesc Camp, ha assegurat que aquest és l' espectacle amb les funcions de major risc, "molt dinàmic, amb jocs de llum i so espectaculars". Camp ha atès a la premsa hores abans de l'espectacle, durant un còctel que ha tingut lloc a l'Art Hotel, i assegurava que en 'Storia' "podem veure el circ en estat pur".

El ministre s'ha mostrat convençut que les 21 sessions que tindran lloc fins a l'1 d'agost comptaran amb uns 90.000 espectadors, "sens dubte", i s'ha marcat el repte d'aconseguir un rècord de xifres.

Pel que fa a la tasca del Ministeri de Turisme en els propers quatre anys, s'ha agafat l'objectiu principal d'aprofitar l'experiència aconseguida en l'organització d'esdeveniments per organitzar-ne de nous. A més, ha reconegut que ja estan en procés de converses amb el Cirque du Soleil per a una quarta edició que "tancarem més aviat que les anteriors".