Espot inaugura la 18a Trobada esportiva de residències d'Andorra i la Seu d'Urgell

L'acte ha tingut lloc al Prat del Roure i ha agrupat al voltant de 300 persones entre participants, acompanyants i voluntaris

El cap de Govern, Xavier Espot, ha inaugurat aquest dissabte la Trobada esportiva de residències d'Andorra i la Seu d'Urgell. La 18a edició ha tingut lloc al Prat del Roure d'Escaldes-Engordany i l'acte també ha comptat amb la presència de l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla. La trobada està adreçada a gent gran que viu en residències i té com a finalitat el foment de l'activitat física i els bons hàbits de la gent gran, a través d'una jornada esportiva que ha aplegat diverses proves per a les quals totes les padrines i padrins han estat entrenant al llarg de l'any. S'han donat cita al voltant de 300 persones entre participants, acompanyants i voluntaris.

Enguany, com en edicions anteriors, han participat centres residencials del Principat, així com de la comarca de l'Alt Urgell i de la Cerdanya. En aquest sentit, s'ha comptat amb la presència de vuit residències: la residència Clara Rabassa i el Centre sociosanitari El Cedre; la llar de Sant Josep i la fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell; la residència Castell d'Oliana; la residència Sant Roc de Bellver de Cerdanya, i la Fundació Hospital de Puigcerdà, a més de la participació d'alguns usuaris de la Creu Roja.

Durant la cerimònia d'inauguració, tots els assistents han pogut gaudir de l'actuació del Cor Rock d'Encamp i, posteriorment, s'ha donat el tret de sortida a l'activitat esportiva. Les diferents proves que s'han dut a terme han estat: diana amb anelles, bàsquet, tic-toc, triana, bitlles, busca-busca, brisca, dòmino, escacs, disc volador i circuits de dificultat amb cadira de rodes i caminadors.

Un cop han finalitzat totes les proves esportives, els assistents han gaudit d'un dinar de germanor i, en acabar, s'han lliurat les medalles a tots els guanyadors de cada prova.