Evacuació de matinada a la Gavernera a causa d'un incendi en una olla

Set persones han hagut de ser traslladats a l'hospital per inhalació de fum

Eren un quart de dotze de la nit d'aquest dijous quan els bombers ha arribat al centre de menors de la Gavernera. Un petit foc, de poca incidència, cremava a l'interior de l'edifici generant grans quantitats de fum. L'origen del foc era una olla que cremava a la cuina, després que s'hagués evaporat tota l'aigua.

El cos d'emergència ha aconseguit extingir el foc amb èxit, però la gran quantitat de fum que havia generat l'incendi, ha forçat l'evacuació de tots els menors i els professionals del centre per raons de seguretat. Un cop l'edifici ha quedat buit del tot, els bombers han posat en marxa un ventilador d'aire per esvair tot el fum i s'han realitzat controls de monòxid, per comprovar que l'aire era neta. Al cap d'una hora de l'arribada del servei d'emergències ha tornat la normalitat a la Gavernera, segons s'informa des del cos.

Tot i això, a causa de la inhalació de fum s'han traslladat set persones a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell, que després de passar les proves pertinents, han estat donades d'alta.

Etiquetes