Èxit de les polseres solidàries contra el càncer

En 24 hores s'esgoten les 250 unitats inicials i l'Associació Andorrana contra el Càncer preveu ampliar la producció fins a satisfer la demanda

La polsera solidària que va presentar l'Associació Andorrana Contra el Càncer (Assandca) aquest dimecres ha esgotat en 24 hores la producció inicial de 250 peces. Des de l'associació han informat que han avançat l'elaboració de més unitats per satisfer la demanda.

Assandca ha mostrat la seva "satisfacció per la gran acollida" de les polseres" ja que les previsions inicials de venda s’han vist "sobrepassades en un temps rècord".
La previsió inicial era de fer una segona remesa de 250 unitats, fins a arribar a les 500 polseres, segons va explicar la responsable de la botiga MO, Mònica Codina, durant la presentació. Vist l'èxit dels primers dies no es descarta ampliar la producció fins a satisfer la demanda, ha indicat l'associació en un comunicat.

La polsera solidària dissenyada per MO, destina els seus beneficis al finançament del projecte de 100 transports dels malalts que han de seguir tractament fora del Principat, part del qual no està cobert per la CASS. Es pot adquirir a la botiga MO d'Andorra la Vella o al punt d'informació d'illa Carlemany per 18 euros.