Publicitat
Publicitat

Una imatge de Fangoria guanya el concurs d'Instagram de la capital

Els membres del jurat han decidit atorgar el primer premi al fotògraf Pablo Abruzzese, gràcies a una instantània "d'una qualitat brutal"

Després de rebre un total de 288 fotografies penjades amb l'etiqueta #andorralavelladefesta16, el jurat de la quarta edició del concurs d'Instagram, iniciativa emmarcada dins la Festa Major d'Andorra la Vella, ha decidit atorgar el primer premi al fotògraf Pablo Abruzzese, gràcies a una instantània d'Alaska durant el concert que Fangoria va oferir a la plaça de les Arcades.

Durant l'acte de lliurament de premis, que ha tingut lloc aquest dimecres al migdia al Centre Cultural la Llacuna, la directora de Cultura, Participació Ciutadana i Joventut i membre del jurat, Patty Bafino, ha justificat l'elecció de la fotografia vencedora assegurant que es tracta d'una instantània "amb una qualitat brutal" i, a més, "il·lustra un dels caps de cartell de la festa d'enguany". Per la seva banda, la cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, que ha estat l'encarregada de lliurar els premis, ha remarcat que amb aquest tipus de concurs "descobrim tots els punts de vista que es poden tenir d'una mateixa festa" i, a la vegada, "enriquim el fons gràfic del Comú".

Quant a la resta de guanyadors, Josep V. Mitjavila, @pepandorra a Instagram, ha quedat en segona posició, mentre que Carla Monroy, @carlamonroyo, ho ha fet en tercera. El fotògraf vencedor s'ha emportat un 'smartphone' gentilesa de Pyrénées, mentre que el segon s'ha endut un abonament per a la Temporada de Música i Dansa i el tercer un abonament per a la 48a Temporada de Teatre.