Mor un ciclista al coll d'Ordino

Hauria perdut el control de la bicicleta i ha topat amb un pal de la neu patint ferides de gran gravetat que no ha pogut superar

Un ciclista, un home no resident, ha resultat mort aquest dissabte al matí en un accident que s’ha produït a la carretera del coll d’Ordino. Els fets han tingut lloc passats uns minuts de dos quarts d’onze del matí quan l’home baixava amb un grup de ciclistes i hauria perdut el control de la bicicleta, topant, tal com han informat des de la policia, amb un pal dels que marquen l’altura de la neu. L’accident ha tingut lloc al punt quilomètric 7,950 de l’esmentada carretera, al vessant d’Ordino.

L’home de 32 anys ha estat evacuat en helicòpter davant la gravetat dels fets i ha estat traslladat fins a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell, on malgrat els esforços fets no han pogut fer res per salvar-li la vida ja que el cop que ha patit ha estat mortal i sembla que ha perdut la vida en l'acte, segons ha informat el cap de guàrdia.

Fins al lloc dels fets s'han traslladat efectius de la policia, dels bombers i del SUM. Ara s'haurà de fer la corresponent autòpsia per determinar les causes exactes de la mort.