Publicitat
Publicitat

La Festa de la Joventut donarà el tret de sortida als DijousDeRock amb 'Freyja' i 'Truskus'

El 12 de juny, en el marc de la Festa de la Joventut d'Andorra la Vella, tindran lloc els dos primers concerts dels DijousDeRock, a càrrec dels grups 'Freyja' i 'Truskus'. La resta dels grups seleccionats actuaran durant el juliol

El concert de 'Freyja' tindrà lloc el 12 de juny a les 21 hores al Parc Central. El grup es va formar a finals del 2014 amb la intenció de realitzar versions de rock potent, tant de grups històrics com de grups actuals. El grup va fer la seva presentació oficial en públic el 28 de març al Món Bohemi de la Massana, a la 'Jam Festival Band'. El mateix dia 12 però a les 22 hores, serà el torn de 'Truskus', un grup que fa versions de Ska-P, El Canto del Loco i Green Day. 'Truskus' va començar l’estiu de 2014. Tots els membres del grup es van conèixer a l’Institut Joan Brudieu de la Seu i van formar la banda gràcies al professor i director de l’orquestra de l’institut.

El tercer grup seleccionat per als DijousDeRock ha estat 'Redthread', format a finals del 2013 amb un estil entre el rock progressiu i la 'dark wave'. La seva actuació tindrà lloc el 2 de juliol a les 20.30 hores a la Plaça del Poble.

El dijous 9 de juliol serà el torn de 'Purple Snake', una banda que interpreta versions de clàssics del rock dels anys 60-70, amb un segell personal a cadascun dels temes. Les seves principals influències són grups com Deep Purple, Led Zeppelin, Rainbow i Rory Gallagher entre altres. L'actuació també es durà a terme a les 20.30 hores a la Plaça del Poble.

'4 Flags' seran els protagonistes de l'actuació del dijous 16 de juliol a la Plaça del Poble, a les 20.30 hores. La banda va començar a fer versions pop-rock per anar creixent i actualment basa la major part del seu repertori en temes propis.

Finalment, el cicle DijousDeRock el tancaran '3/4 de 15', una banda que combina bossa nova, pop i d'altres estils. L'actuació tindrà lloc el 23 de juliol a les 20.30 hores a la Plaça del Poble.