Publicitat
Publicitat

La Festa Major d'Andorra la Vella escalfa motors

El Comú ha obert les incripcions per al torneig de vòlei 3x3 i la 'Holi Party'

Aquest divendres s'inaugura la Festa Major d'Andorra la Vella, amb el pregó de Pere Canturri i les danses medievals de l'Esbart Dansaire, a les 19 hores, a la plaça Príncep Benlloch. Coincidint amb la inauguració, a la zona de jocs de platja del Parc Central d'Andorra la Vella se celebrarà el III Open de Vòlei Platja de Festa Major, patrocinat pel Comú d'Andorra la Vella i organitzat per la Federació Andorrana de Voleibol.

Segons ha informat el Comú, la competició, oberta a tots els públics amb equips de tres jugadors que s'enfronten tots contra tots, ja s'ha consolidat. Enguany es preveu aplegar setze equips masculins, femenins o mixtos.

Als components dels dos primers equips classificats se’ls oferirà una copa, que els acreditarà com a campions i subcampions de l’Open de Vòlei Platja de la Festa Major d’Andorra la Vella 2015. Les jugadores femenines més ben classificades, tant si pertanyen a un equip mixt o a un equip femení, també seran obsequiades amb una copa commemorativa per la seva participació.

El Comú ha anunciat mitjançant un comunicat que tots els esportistes interessats a participar en aquesta competició festiva, podran inscriure-s’hi una hora abans del començament del joc - de les 18.00 a les 18.30 hores -, en el recinte on hi ha habilitades les pistes de pràctica del vòlei platja. La inscripció tindrà un cost de dos euros i cada inscrit rebrà el regal d’una samarreta estampada de la Festa Major d’Andorra la Vella 2015.

Després dels diversos actes institucionals d’inauguració de la Festa Major d’Andorra la Vella, començarà el que el Comú ha anomenat "la part més festiva de la celebració", al Parc Central, amb música, animació i ball, de les 20.30 a les 22.00 hores.

El Servei de Joventut ha organitzat una 'Holi Party', amb la participació d’un discjòquei i amenitzada per dos ballarins professionals, en la que tots el jovent que hi acudeixi haurà de seguir les pautes que els marcaran els dinamitzadors, tot formant part de la Festa dels colors, amb pigments naturals de l’Índia que els participants hauran de llançar-se els uns als altres, mentre ballin. Els joves que vulgui formar part de la festa hauran d’anar vestits de blanc i proveïts d’ulleres, per protegir els ulls, segons ha demanat el Comú.

Per participar a la Holi Party, al Parc Central d’Andorra la Vella, caldrà inscriure-s’hi, a partir de les 20.00 hores.