Fins a sis hores d'espera per arribar a Andorra

La novena etapa de La Vuelta provoca retards i cancel·lacions en el servei regular d'autobusos

El tall de carreteres aquest cap de setmana arran de la novena etapa de La Vuelta, disputada íntegrament en territori andorrà, va afectar el servei regular de línies d'autobusos que transporten passatgers des d'Espanya o França fins al Principat. El tancament d'una part de la CG1 de la qual no hi havia vial alternatiu va obligar a modificar els horaris i freqüències, provocant retards o serveis cancel·lats.

Aquest va ser el cas de dos passatgers, un d'ells menor, que van haver d'esperar sis hores a la parada d'autobusos de la terminal 2 de l'aeroport de Barcelona. Ambdós comptaven amb un bitllet per al servei d'un quart de quatre de la tarda, però el vehicle no va arribar. Un dels dos passatgers argumentava a més que havia trucat catorze vegades a l'empresa i l'única solució que havia rebut havia estat la d'esperar al següent servei. Sí que ho va fer en canvi un altre autobús, provinent d'Andorra, que va haver de variar la ruta i passar en primer lloc per l'aeroport i després per l'estació de Sants perquè dues de les passatgeres poguessin arribar a temps al seu vol.

La competició també va afectar la totalitat d'empreses que ofereixen el servei. Una altra de les persones que també viatjava cap a Andorra disposava d'un bitllet per a les deu de la nit des de l'aeroport. El vehicle no va aparèixer i es va veure obligat a comprar un bitllet d'una altra companyia.