Tretze quilòmetres de retencions per accedir a Andorra

L'entrada a Sant Julià registra fins a quatre quilòmetres en sentit nord i els nou restants pertanyen a l'entrada per la frontera hispanoandorrana

L'afluència de turistes al Principat durant el pont de la Puríssima s'ha fet visible aquest dijous des de primera hora del matí. Segons ha informat Mobilitat, a hores d'ara hi ha retencions de fins a tretze quilòmetres per accedir a Andorra, dels quals quatre pertanyen a l'entrada a Sant Julià en sentit nord i nou pel que fa a l'entrada per la frontera hispanoandorrana, on es poden trobar aturades amb trànsit dens a l'N-145.

El Servei de Mobilitat preveu que les hores amb més afluència de vehicles seran aquest dijous, divendres i dissabte entre les 10 i les 14 hores pel que fa a l'entrada, i de les 17 a les 20 hores en relació a la sortida de turistes. Quant a aquest diumenge, està prevista la sortida de vehicles durant tot el dia per la frontera hispanoandorrana entre les 11 i les 20 hores. A més, s'ha recomanat a les persones que desitgin abandonar el país el divendres al vespre, que ho facin passades les 21 hores.