La Fira del Vehicle d'Ocasió comptarà amb cotxes clàssics americans com a novetat

L'esdeveniment tindrà lloc els pròxims 11 i 12 de maig a l'aparcament del Camp Gran de Sant Julià de Lòria

La consellera de Turisme del comú de Sant Julià de Lòria, Meritxell Teruel, ha presentat aquest dilluns la segona edició de la Fira del Vehicle d'Ocasió, que tindrà lloc els pròxims dies 11 i 12 de maig a l'aparcament del Camp Gran. Com ja va passar el 2018, l'esdeveniment coincidirà amb l'11a edició de la Ruta de la Tapa amb l'objectiu d'incentivar l'arribada de més visitants a la parròquia. En aquesta edició hi haurà un centenar de vehicles nous, seminous, motos i vehicles d'ocasió distribuïts entre deu concessionaris que hi estaran presents, sis més que l'any anterior. A més, com a novetat, hi haurà una desena de vehicles americans clàssics i actuals, tal com ha avançat la gerent d'USA Motors, Roser Sorribes. 

El departament de Turisme del comú, a més, ha preparat tot un ventall ampli de propostes perquè tothom pugui adquirir-ne un i passar una estona agradable. La idea de Teruel, per tant, és "fer un cap de setmana molt familiar", ja que "hi haurà bastants activitats per als més menuts". D'altra banda i per atreure més al públic, es col·locaran dos simuladors 'Sim Racing' de vehicles de carreres per dur a terme una competició que serà apta per a totes les edats. El concurs es farà el dissabte de les 11 a les 14 hores i de les 16 a les 19 hores, i el diumenge d'11 a 14 hores. Ja la tarda, cap a les 17 hores, s'anunciarà el guanyador, que rebrà un obsequi. 

Amb dos Ford Mustang del 1996 i del 2018 a l'esquena, Sorribes s'ha mostrat il·lusionada per estar presents en aquesta fira i poder portar vehicles "que no se solen veure". "Ens hem especialitzat en un mercat una mica diferent" com és el cotxe americà, tant clàssic com nou, i estaran a l'abast de tots els visitants que s'apropin a la fira. 

L'horari d'obertura de la fira el dissabte serà de les 10 a les 20 hores i, pel que fa a diumenge, de les 10 a les 19 hores. Pel que fa a les vendes, s'espera superar els quinze cotxes que els visitants van adquirir el 2018.