El Fòrum Estudiants-Empresa renova ubicació i proposa més activitats

Més de 40 expositors diferents, xerrades, tallers i ponents per a la 9a edició de la trobada

La 9a edició del Fòrum Estudiants-Empresa es traslladarà aquest proper divendres a la sala Àgora del comú d’Andorra la Vella. Amb la renovació del format d’aquest any, l’esdeveniment compta, a banda de les empreses o entitats que han estat partícips en les edicions anteriors, amb espais de xerrades, tallers i ponents amb propostes de màxim interès destinades als estudiants.

Un any més, aquesta trobada té com a finalitat fomentar l’ocupació dels joves en l'àmbit laboral i apropar a les futures generacions els sectors professionals més rellevants del país, així com al sector educatiu, que també hi serà present. En total, passaran pel Fòrum alumnes i joves dels tres sistemes educatius i de totes les escoles d’Andorra i podran accedir a més de 40 expositors, per descobrir les professions i les ofertes de feina al Principat.

L’objectiu d’aquesta acció té dues vessants i reverteix en benefici de totes les parts. D’una banda, ofereix a l’empresa la recerca anticipada de talent i futurs professionals; i de l’altra, ofereix als estudiants la possibilitat d’establir un contacte directe amb empreses andorranes, de forma que es pugui, en la mesura que sigui possible, organitzar l’entrada al món laboral d’una manera planificada abans d’acabar els estudis.

La trobada està organitzada pel Centre d’Orientació Educativa i Professional del Departament de Joventut i Voluntariat i compta amb la col·laboració del Servei d’Ocupació. Al Fòrum hi assistirà la ministra en funcions de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert; la ministra en funcions de Funció Pública i de Reforma de l’Administració, Eva Descarrega; i el ministre en funcions d’Educació i Ensenyament Superior, Eric Jover.