L'espai de la Fundació Crèdit Andorrà realitza un taller per introduir la gent gran a la banca en línia

L'objectiu és descobrir les possibilitats de l'aplicació, consultar la posició global i realitzar operacions com transferències i traspassos

Descobrir els avantatges que té operar amb la banca en línia, quines operacions s'hi poden dur a terme, o quins són els passos necessaris per donar-se d'alta, són alguns dels objectius que L'espai de la Fundació Crèdit Andorrà ha explicat aquest dimecres als seus usuaris a través d'un taller relacionat amb 'Els avantatges de l'e-Crèdit, la banca online de Crèdit Andorrà'. La responsable de transformació digital client de Crèdit Andorrà, Sandra Sancho, ha estat l'encarregada de formar una vintena d'assistents en una classe teòrica amb la finalitat "d'ensenyar les possibilitats globals de l'aplicació i iniciar als usuaris en algunes de les operacions bàsiques, concretament en l'operativa estrella que són les transferències i els traspassos".

Sancho ha posat en relleu que amb aquest taller es pretén oferir els recursos necessaris per tal que la gent gran doni el salt cap a la innovació ja que "vivim en un món on tothom està digitalitzat", ha apuntat. A més, ha afirmat que el taller tracta d'ajudar els usuaris de L'espai a fer aquest salt "amb la major confiança possible". Algunes de les avantatges de les que s'ha informat són la comoditat, la conveniència, el no haver de desplaçar-se per realitzar alguna operació i poder-les dur a terme des de qualsevol ubicació. "Es tracta de que perdin la por i entrin a consultar i, a partir d'aquí, si s'animen a operar els hi explicarem com fer-ho", ha dit.

Com a sorpresa final, Sancho ha assenyalat que els hi agradaria introduir als usuaris al pagament mòbil en un futur pròxim. "Recentment hem llançat l'aplicació 'Crèdit Wallet' i només cal tenir banca en línia per poder fer pagaments", ha anunciat.