Publicitat
Publicitat

El Funicamp estrena la cinquena temporada d'estiu

Una tarifa reduïda de cinc euros i l'obertura d'un punt d'informació a l'estació intermèdia dels Cortals són les novetats de la cinquena temporada d'estiu del Funicamp

Des d'aquest dissabte i fins a l'11 de setembre el Funicamp obre les seves portes en la cinquena temporada d'estiu, amb l'objectiu de reforçar el seguit d'activitats de muntanya. El recorregut de 25 minuts des d'Encamp fins als 2.502 metres d'altitud, passant per la vall dels Cortals enguany compta com a novetat amb una tarifa lineal de 10 euros per a excursionistes i ciclistes interessats a fer el recorregut en un sol sentit, que passaria a ser reduïda a 5 euros en cas que s'opti a fer només un sentit del recorregut.

Les excursions des de l'Orri de Cubil o els Pessons des del pla de Solanelles, les activitats de muntanya o el rocòdrom es complementen amb les activitats culturals de reconeixement i descoberta de la parròquia i que l'obertura del Funicamp vol promocionar. El conseller de Joventut, Esports i Turisme d'Encamp, Xavier Fernández en el primer dia d'obertura del Funicamp de l'estiu ha avançat que la tarifa lineal de 10 euros per excursionistes i ciclistes enguany presenta la possibilitat que aquelles persones que ho desitgin puguin utilitzar un dels dos itineraris (de pujada o baixada) amb un preu reduït.

El Funicamp planteja de nou una jornada de portes obertes per la Diada de Meritxell i una altra durant la celebració de la prova cicloturista de la Purito el 13 i 14 d'agost. Sobre l'afluència de visitants, Fernández ha recordat que l'any passat es va superar el llindar de visitants del Funicamp, "l'any passat vam tenir una molt bona afluència, i aquesta tarifa lineal podrà ajudar a incrementar els visitants", ha recordat. A banda, una de les novetats d'enguany és la posada en funcionament a partir del dilluns vinent d'un punt d'informació a l'estació intermèdia situada als Cortals que donarà servei als visitants.