Gairebé 20 quilòmetres de retencions per arribar al centre d'Andorra

També hi ha problemes per circular a Escaldes-Engordany i Andorra la Vella, així com a l'entrada de la Massana sentit sud i a la variant d'Encamp

Una jornada més, Andorra i els seus accessos des d'Espanya són escenari de cues, de retencions i de congestió de vehicles. Ja a primera hora del matí, l'accident de trànsit a l'interior del túnel de la Tàpia, que ha obligat a tallar la circulació de vehicles, ha causat les primeres retencions per entrar al país. Al migdia les cues ja han arribat als 15,5 quilòmetres, entre l'N-145 i l'N-260, a partir de la rotonda d'Adrall aproximadament. A aquests, se li ha de sumar 3,5 quilòmetres més un cop aquests vehicles entren per la frontera hispanoandorrana, fins arribar a Sant Julià de Lòria. A més, també hi ha retencions fins arribar al centre del país i per circular tant per Andorra la Vella com per Escaldes-Engordany.

A banda de les zones més cèntriques del país, també hi ha congestió a la Massana, en sentit sud i per creuar-la, així com a la variant d'Encamp, i entre Soldeu i Grau Roig a la CG2, informa Mobilitat.

Al final del dia les cues es desplaçaran sobretot a la zona de les pistes d'esquí i en sentit sud, així com per sortir del país.

Per demà al matí, Mobilitat preveu trànsit dens de les 9 a les 13 hores per la frontera hispanoandorrana, i de les 8 a les 13 hores per la francoandorrana.

Etiquetes