Publicitat
Publicitat

Gairebé 4.000 sancions per excés de velocitat, entre el 27 de gener i el 9 d'abril

La campanya volia "sensibilitzar i corregir el comportament imprudent de certs conductors en carreteres interurbanes i secundàries"

El cos de policia ha realitzat, entre el 27 de gener a les 7 hores i el 9 d'abril a les 19 hores, una campanya temàtica preventiva de circulació, durant la qual s'han imposat un total de 3.987 sancions, de les quals 3.955 han estat per excedir la velocitat màxima permesa. Segons informa la policia en un comunicat, les següents infraccions més comeses, molt per darrere de les de velocitat, han estat no respectar els senyals prohibitius i les indicacions dels semàfors.

La policia ha informat aquest dimarts dels resultats de la campanya temàtica de seguretat viària realitzada entre el 27 de gener i el 9 d'abril. La campanya tenia com a objectiu "sensibilitzar i corregir el comportament imprudent de certs conductors en carreteres interurbanes i secundàries situades en l'extraradi de les diferents parròquies, a fi de reduir la sinistralitat". La majoria de sancions han estat per circular a una velocitat que excedia la permesa: 3.955.

No respectar la indicació d'un semàfor ha comportat 11 sancions. No respectar els senyals prohibitius i la senyalització horitzontal de la calçada ha estat sancionat 9 i 8 vegades, respectivament. De la resta de comportaments al volant que ha calgut multar hi ha, amb una sanció, una conducció temerària que pogués causar perill a persones o coses, no cedir el pas en una intersecció als vehicles que tenen preferència, un avançament indegut i no respectar algun dels senyals d'obligació.