El Govern es compromet a estudiar solucions per al transport públic

Una de les opcions seria incrementar el pas de busos, segons els pares afectats

Els pares que aquests dies han manifestat de manera pública les seves queixes pel mal funcionament dels autobusos han mantingut aquest divendres dues trobades amb el raonador del ciutadà, Marc Vila; i amb el ministre d'Economia, d'Economia, Competitivitat i Innovació i la directora de Transports, Irene González. El raonador s'ha compromès a fer arribar aquest neguit i queixes al Govern, mentre que des de l'executiu s'ha manifestat als pares que s'estudiaran els problemes plantejats per mirar de donar-los una solució.

Així, una de les mares que ha pres part en les trobades ha explicat que Saboya i González els han transmès que tractaran amb el ministre d'Educació i Ensenyament Superior i amb la Cooperativa Interurbana les deficiències que s'estan produint i que entre les solucions hi podria haver el reforç del servei amb alguns autobusos més en les hores punta o, fins i tot, canviant alguns horaris, ja que es dona la circumstància que alguns escolars arriben tard als centres. Tant el ministre com la directora de Transports han exposat als pares que s'està treballant en la redefinició de les línies d'autobusos i que això solventaria els problemes actuals. De fet, els pares també han fet saber al titular d'Economia que hi ha casos en què els alumnes han d'agafar fins a tres autobusos per desplaçar-se des del domicili fins a les escoles, a la qual cosa el ministre els ha respost que ho tindran en compte.

La mateixa font ha destacat que "ara la pilota està a la seva teulada" i que, per tant, correspon al Govern i a la companyia d'autobusos posar fil a l'agulla per resoldre aquestes deficiències.