Publicitat
Publicitat

El cap de Govern participa en la inauguració dels Jocs Olímpics de Rio

La delegació andorrana està formada per Laura Sallés, Esther Barrugués, Pol Arias i Pol Moya

El cap de Govern, Toni Martí, ha participat aquest divendres a la nit a la cerimònia d'inauguració dels Jocs Olímpics de Rio de Janeiro, i prèviament ha estat rebut pel vicepresident de la República del Brasil, Michel Temer, en una recepció celebrada al palau d'Itamaraty oferta a tots els caps d'Estat, caps de Govern i primers ministres que han estat presents a la inauguració. La cita ha aplegat una vintena de mandataris, menys dels previstos, entre els quals el president de la República Francesa François Hollande.

La cerimònia d'inauguració s'ha celebrat a l'estadi de Maracanà a la una de la matinada hora andorrana, que ha comptat amb actuacions musicals, projeccions de mapping, i la tradicional desfilada dels atletes.

La delegació andorrana està formada per la judoka Laura Sallés, banderera de la delegació, a més de la tiradora de precisió Esther Barrugués, el nedador Pol Arias, i l'altleta Pol Moya, que correrà els 800 metres. A més, els Jocs també compten amb la participació de diversos atletes residents a Andorra, la majoria ciclistes, com Joaquim 'Purito' Rodríguez, Dan Martin, Rui Costa, Esteban Chaves, Rohan Dennis o Simon Clarke.