Publicitat
Publicitat

El Govern crea una llicència turística per a tres dies consecutius de pesca

La temporada de pesca començarà el dissabte 14 de març amb l'obertura del riu Gran Valira, dels acotats intensius d'Engolasters i del riu d'Ós

El Govern ha aprovat la creació de nous tipus de llicències de pesca amb l'objectiu de promoure-la entre els visitants. En aquest sentit, s'ha creat una nova llicència turística per a tres dies consecutius de pesca, i a més, amb dues modalitats, una per a menors de 14 anys i una altra per a majors de 14, amb preus diferenciats, amb la intenció d'incentivar les estades en família i la pesca "com una activitat lúdica", segons el ministre portaveu, Jordi Cinca.

La llicència turística d'un dia per a adults és de 12,40 euros, i 6,20 euros per a menors de 14 anys. En el cas de la nova llicència per a tres dies, els adults pagaran 30 euros i els menors de 14 la meitat. Quant a la llicència turística sense mort, els adults pagaran 6,20 euros per un dia i 3,10 euros els menors de 14 anys. Pel que fa al paquet de tres dies, costarà 15 euros als adults i 7,5 als menors.

La temporada de pesca començarà el proper dissabte 14 de març amb l'obertura del riu Gran Valira, dels acotats intensius d'Engolasters i del riu d'Ós, i de l'acotat sense mort del Gran Valira.

El proper 11 d'abril s'obriran la resta de rius del país i els acotats sense mort en rius. El dia 20 de juny s'obriran a la pesca els estanys i la resta d'acotats.