Publicitat
Publicitat

Grandvalira obrirà el 70% del domini aquest divendres

Els sis sectors estaran oberts i també les seves connexions per pista

Grandvalira ampliarà considerablement aquest divendres el nombre de quilòmetres esquiables passant dels 11 actuals fins als 147, per tal de fer front a la primera cita important de la temporada d'hivern, el Pont de la Puríssima. Així, l'estació encararà aquest període d'important afluència de visitants amb el 70% del domini obert.

A banda dels sectors de Pas de la Casa i Grau Roig que estan operatius des de dissabte passat, a partir del 2 de desembre també s'habilitaran pistes als sectors d'Encamp, Soldeu, El Tarter i Canillo, és a dir, els sis sectors estaran oberts. A més, s'ha treballat contra-rellotge per obrir la connexió entre Grau Roig i Soldeu, amb la previsió que molt probablement es pugui garantir, de manera que queda garantit que tots els sectors estaran connectats per pistes.

Des de dimecres passat -quan es va registrar la darrera nevada- la xarxa d'innivació artificial ha treballat intensament gràcies a les baixes temperatures, per poder obrir tots els sectors del domini. Entre les tasques de preparació, cal destacar les 345 hores de producció de neu i les 850 hores de treball de l'equip de màquines trepitjaneu.

L'objectiu és obrir 147 del total de 210 quilòmetres esquiables que disposa l'estació. Pel que fa als serveis, s'obriran tots els punts de restauració de les zones amb pistes obertes, les escoles d'esquí i un 80% de les activitats d'aventura complementàries a l'esquí.