Publicitat
Publicitat

Una 'Holi Party' animarà la Festa de la Joventut d'Andorra la Vella

Enguany també s'ha convocat un concurs d'instagram per als joves que hauran de penjar fotografies amb amics i divertides per poder guanyar lots d'entrades o un val de 400 euros

Un any més, Andorra la Vella celebra la Festa de la Joventut per Dia mundial de la Joventut i comptar amb un espai de trobada per aquest sector de la població. D'entrada, la celebració es trasllada al Parc Central, perquè els Serradells està en obres, com ha recordat el conseller de Joventut i Esports, Marc Pons.

Encara que la festa serà dissabte 13 de juny, divendres també al Parc Central s'escalfaran motors amb el tret de sortida als Dijousd Rock i al 6è campionat de vòlei 3x3. El concert comptarà amb els grups Freyja i Truskus i tindrà animació de diversos grups de ball.

Dissabte, a partir de les 17 hores, es podrà fer caiac a la bassa del Parc Central, batalles de 'soft combat', veure i participar en la competició de 'skate', provar els equilibris sobre una corda elàstica amb l''slackline' o descobrir el monocicle. A més, els castellers d'Andorra faran tallers per aprendre a pujar a les torres humanes i fer conèixer el seu món als joves i a les 18.30 hores es farà una desfilada de moda diferent. Com ha explicat la blocaire de moda, Txell Flores (@punkarrillas), els i les joves models lluiran creacions d'algunes botigues de Prada Ramon a ritme de la música dels 70 i 80. Hi haurà disfresses, ball i diversió, ha apuntat. També durant la tarda hi haurà una mostra de vehicles de pel·lícula, tallers de grafit o informació sobre diversitat afectiva i sexual a càrrec de Som Com Som, sobre els efectes de l'alcohol en la conducció amb la Creu Roja i un punt d'atenció del FNJA, entre altres.

Una de les novetats d'enguany és la 'Holi Party' que donarà el tret de sortida a la Festa de Nit a les 20 hores. Es tracta de la batalla de colors que s'ha posat de moda per a la qual es recomana portar roba vella blanca i ulleres. A les 20.30 hores hi haurà la primera hamburguesada de la Festa de la Joventut i durant la nit maquillatge artístic lluminós. A partir d'aquella hora i fins les 00.30 hores la festa no s'atura i els DJ seleccionats per Flaix FM que podran donar-se a conèixer i punxar les seves sessions. Com ha indicat la directora de Cultura, Participació Ciutadana i Joventut, Patty Bafino, la festa s'acaba a la una de la matinada amb la intenció que els joves puguin continuar als locals d'oci de la parròquia.

D'altra banda, també com a novetat, s'ha organitzat un concurs d'Instagram en el qual els joves han de penjar fotos amb amics divertides i poden guanyar diferents premis. Els menors de 18 anys rebran un lot d'entrades a Port Aventura i al cinema i els majors d'edat podran guanyar un val de 400 euros per un viatge a mida. Les bases es poden consultar a  joves.andorralavella.ad .

Per difondre el concurs es farà una acció teatralitzada als locals nocturns i alhora es donarà a conèixer el nou espai de Joventut, La Central. 

El pressupost és d'uns 12.000 euros, segons ha explicat el conseller de Joventut i Esports, Marc Pons.