Publicitat
Publicitat

Incendi en un pis de l'Hostal Calones

L'origen del foc ha estat provocat per un curtcircuit en una rentadora mentre l'inquilí es trobava dinant al menjador social

Els Bombers han actuat aquest dilluns al migdia en un incendi que ha tingut lloc a la plaça de la Concòrdia, número 8, d'Andorra la Vella, provocat per un curtcircuit en una rentadora. Es tracta d'un dels habitatges per a gent gran de la tercera planta de l'Hostal Calones, i el succés ha tingut lloc just quan el seu inquilí es trobava dinant al menjador social.

L'actuació dels Bombers s'ha iniciat al voltant de les 13.45 hores, i ha provocat una gran expectació, ja que s'ha acordonat la zona i s'ha evacuat tot l'edifici. Cal destacar que una persona gran que es trobava al cinquè pis ha estat confinada a casa seva pel seu estat de salut, mentre els efectius dels Bombers extingien l'incendi i extreien el fum que ha provocat.

Les tasques han finalitzat al voltant de les 14.30 hores, quan els usuaris de l'Hostal Calones, que es trobaven força preocupats, han pogut tornar al menjador per seguir dinant.