Internet sense límit

La nova oferta de fibra òptica d'Andorra Telecom elimina el màxim de gigues per als usuaris

Andorra Telecom ha presentat aquest dimecres la nova oferta de fibra òptica que permetrà als usuaris dissenyar el paquet que millor s’adapti a les seves necessitats. La nova oferta, que s’aplica des del dia 1 d’aquest mes, comporta a més altres avantatges com són la supressió del límit de GB per navegar per Internet i que el canal Movistar Series del dial 20, passa a ser gratuït per a tots els abonats amb oferta Movistar+.

El portaveu d’Andorra Telecom, Carles Casadevall, ha explicat que hi ha un ampli ventall de possibilitats perquè tothom pugui configurar-se un paquet de fibra d’acord als seus interessos. A partir d’una primera opció molt bàsica que inclou telefonia i internet per 27 euros, poden sumar-hi trucades cap a mòbils, escollir la velocitat d’Internet entre 300 Mbps o 700 Mbps, triar el contingut de televisió que volen veure i afegir-hi fins a cinc telèfons mòbils. Andorra Telecom va començar a aplicar la modularitat el mes d’octubre passat. El paquet de futbol es va dividir en tres opcions diferents: beIN sports LaLiga, Movistar Liga de Campeones, Movistar i Partidazo. El canvi ha permès a l’aficionat triar la millor combinació.

Ara s’ha volgut aplicar aquesta modularitat a la resta de l’oferta de fibra. “El que hem buscat és que els usuaris tinguin el que realment necessiten i tenir accés a opcions avançades sense haver de tenir paquets elevats”, ha destacat Casadevall. Com a novetat destaca la possibilitat d’afegir mòbils al paquet contractat fins a un màxim de cinc. El primer ofereix tarifa plana nacional i 8 GB i els següents afegeixen 2 GB a la bossa de comunicacions compartida. Casadevall ha explicat que han escoltat el client i que la nova oferta "soposa un canvi radical perquè som els primers a oferir a Europa la modulització"

Les trucades entre els mòbils del grup són gratuïtes. Tots aquests mòbils poden fer servir la meitat de les dades incloses quan estan a Espanya, França i Portugal. Aquestes millores, basades en major possibilitat de personalització i sumar nous serveis al paquet de fibra, comporten un petit ajustament de preus als usuaris actuals que anirà entre 0,93 euros menys a la factura i 0,89 euros més, depenent del paquet actualment contractat. Durant el cap de setmana s'ha fet la migració dels 34.000 paquets, cosa que va soposar, segons Casadevall, "un dels passos de producció més complicats que hem tingut".

Els usuaris poden modular la seva oferta des de ja trucant al 115 i a l’agència comercial d’Andorra Telecom. Totes aquestes novetats han estat recollides en el catàleg comercial de tardor-hivern.