Publicitat
Publicitat

Intervenen prop de 20.000 euros a la Farga de Moles

Un home de nacionalitat espanyola viatjava amb els diners dins un sobre en un vehicle en direcció a Barcelona

Com a resultat d'un control fiscal per part d'efectius de la Guàrdia Civil de la duana de la Farga de Moles, es van intervenir aquest dimarts un total de 19.985 euros, resultant d'aquesta actuació una infracció a la normativa sobre blanqueig de capitals.

La intervenció es va produir a les 11.30 hores, quan un home de nacionalitat espanyola i amb domicili a la província de Barcelona, ocupant d'un vehicle marca Mitsubishi, amb matrícula espanyola, va ser aturat amb una quantitat de 19.895 euros, que portava en un sobre a la guantera i a la cadireta dels nens petits.

Al ser preguntat pels agents sobre la procedència dels diners, va manifestar que eren d'Andorra. Una vegada verificades les quantitats pels agents en les dependències de l'Agència Tributària i en presència de l'Oficial de Viatgers, es va procedir a aixecar acta per la comissió de la infracció a la normativa sobre blanqueig de capitals, perquè superarava la quantitat que es regula en aquesta normativa.

L'infractor va continuar el viatge amb 1.000 euros, en concepte de 'mínim de supervivència', i va quedar la resta dipositada a la duana de la Farga de Moles a disposició de la comissió per a la Prevenció del Blanqueig de Capitals i Infraccions Monetàries del Banc d'Espanya.