Publicitat
Publicitat

Joan Laporta, de campanya a Andorra

L'expresident, ara candidat, ha aplegat més d'un centenar de persones al seu acte a Escaldes-Engordany

Unes 150 persones s'han aplegat al restaurant Don Denis d'Escaldes-Engordany per assistir a l'acte de campanya del candidat a la presidència del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta. L'expresident ha estat acompanyat per diversos membres de la candidatura, com Josep-Ignasi Macià i Rafa Yuste, que ja van ser directius amb l'actual candidat. Entre el públic que ha escoltat les propostes de Laporta hi havia personalitats com l'excap de Govern, Marc Forné.

Abans de l'acte, però, Laporta ha recorregut Vivand i ha saludat nombrosos socis i aficionats pel carrer. A més, ha aprofitat la visita al Principat per passar una estona amb els nens i nenes del Campus d'Handbol Enric Masip, que acaba aquest diumenge el seu primer torn.

Precisament, l'exjugador del Barça d'handbol també ha estat present a l'acte, ja que és un dels noms forts de la candidatura. Si Laporta guanya les eleccions Masip no només s'encarregarà de la secció d'handbol com ja va fer entre el 2006 i el 2013, sinó que serà adjunt a la presidència.