Publicitat
Publicitat

Joan Martínez és nomenat nou conseller de Canillo en substitució de Ricard Riba

El nou conseller s'encarregarà, fins a les pròximes eleccions comunals, de les àrees de Social i Joventut, Cultura i Esports i Agricultura i Paisatges

Després d'aprovar la renúncia de l'exconseller Ricard Riba durant la darrera sessió de Consell de Comú celebrada aquest dimecres, Joan Martínez Garcia ha estat nomenat, aquest diumenge a la tarda en sessió extraordinària del Consell de Comú, com a nou conseller del Comú de Canillo. Martínez assumirà les mateixes comissions que el seu antecessor i, per tant, s'encarregarà, durant els tres mesos que resten fins a les pròximes eleccions comunals, de les àrees de Social i Joventut, Cultura i Esports i Agricultura i Paisatges. El cònsol major de Canillo, Josep Mandicó, ha aprofitat l'acte de nomenament per donar l'enhorabona al nou conseller i per agrair "la implicació que ha mostrat amb el Comú tot i restar molt poques setmanes per a les pròximes eleccions comunals".

Per la seva banda, el nou conseller comunal, Joan Martínez, ha comentat que "el meu objectiu és col·laborar i treballar al màxim independentment del temps que resti per a les pròximes eleccions comunals". "Ara haig d'integrar-me i col·laborar amb els meus companys i després, ja es veurà" ha admès.